Turbă de cea mai bună calitate

Cine suntem noi

Suntem S.C Doropad S.R.L, reprezentantul pentru România al unuia dintre marii distribuitori de turbă și substraturi pentru horticultură din Europa. ALONET este deja o marcă în domeniul turbei și substraturilor, marea majoritate a pepinierelor din Polonia, Slovacia, Ucraina, Spania cunosc acest brand și utilizează de mai mulți ani cu încredere aceste produse, fiind convinși de calitatea acestora precum și de competitivitatea prețurilor. Am devenit distribuitori pentru România ai mărcii ALONET cu convingerea că în scurt timp, datorită calității deosebite și al prețului mai mic decât al concurenței, produsele comercializate de noi vor interesa tot mai mulți cultivatori de plante din țară. Ne adresăm pepinierelor de flori și plante ornamentale, legumicultorilor, magazinelor cu profil fitofarmaceutic și de uz gospodăresc, centrelor de grădinărit.

Vă asigurăm de faptul că printr-o judicioasă organizare vom reuși împreună să vă aprovizionăm cu turba și substraturile atât de necesare desfășurării activității dumneavoastră la prețuri la care nici o altă firmă distribuitoare din țară nu vă va putea onora comanda.

Suntem oricând la dispoziția dumneavoastră și ne vom strădui să găsim întotdeauna cea mai eficientă soluție pentru a vă aproviziona la cele mai mici prețuri cu turbă și substraturi din turbă .

Turbă și substraturi din turbă

Întrucât singurele zăcăminte serioase de turbă de sphagnum din Europa se află în țările baltice (Letonia,Estonia,Lituania), în prețul turbei ajunsă în România aproape jumătate reprezintă costuri de transport. Din acest motiv, organizarea cât mai judicioasă a transportului va duce la o scădere semnificativă a prețului cu care dumneavoastră veți putea achiziționa aceste produse.

Depozitul nostru se află la Dorohoi și din acest punct putem aproviziona la prețuri rezonabile orice client aflat pe o rază de 150 Km în jurul nostru. Pentru a putea onora însă la prețuri competitive comenzi în orice punct din țară, în cazul în care aceste comenzi sunt mai mici decât 1 TIR (28 europaleți = 504 baxuri de 250 litri), va fi necesar să organizăm grupaje de transport. Descărcată direct din TIR-ul sosit din Letonia, marfa dumneavoastră va costa cu până la 2 euro mai puțin pentru 1 bax de 250 de litri, adică la o jumătate de TIR veți face o economie de circa 500 de euro față de prețul la care ați cumpăra această marfă dintr-un depozit.

Intră în legătură cu noi!

Dacă te-am convins și vrei o ofertă personalizată sau dacă mai ai întrebări, nu ezita să ne contactezi.

Contactează-ne!